• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Garanta is lid geworden van VKBN - Vereniging Kwaliteitsborging Nederland

Gepubliceerd op: 02-08-2023

Garanta is onlangs lid geworden van de VKBN (Vereniging Kwaliteitsborging Nederland). Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze inzet voor het waarborgen van hoogwaardige kwaliteitsborging voor het bouwen in Nederland.

Als lid van VKBN versterken we onze positie als betrouwbare en transparante partner voor onze klanten en zakelijke partners. Het biedt ons de gelegenheid om onze kennis en expertise te delen met andere vooraanstaande organisaties in de branche, terwijl we ook kunnen profiteren van hun ervaring en best practices. Dit zal ons helpen om onze processen te verbeteren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

VKBN is een gerenommeerde vereniging die streeft naar het bevorderen van kwaliteitsborging in Nederland. Als leden zijn we toegewijd aan het voldoen aan de hoogste normen en het waarborgen van kwaliteit in al onze activiteiten.

Bij Garanta is kwaliteit altijd onze topprioriteit geweest. Het lidmaatschap van VKBN benadrukt ons voortdurende streven naar verbetering en te voldoen aan de hoogste professionele normen. We zijn er trots op om deel uit te maken van het netwerk en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking met andere organisaties in de vereniging.

Als lid van VKBN zijn we ervan overtuigd dat we een positieve bijdrage zullen leveren aan het bevorderen van kwaliteitsborging in Nederland en we kijken ernaar uit om onze branche verder te ontwikkelen en te laten groeien. Samen kunnen we een toekomst van onafhankelijkheid, professionaliteit en integriteit in kwaliteitsborging vormgeven.