• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Proefproject kwaliteitsborging vrijstaande woning Gemeente Leeuwarden

wkb project succesvol afgerond door Garanta
Gepubliceerd op: 10-08-2023

In een mijlpaal die de toekomst van de bouwsector inluidt, heeft Garanta Kwaliteitsborging een proefproject voltooid met betrekking tot de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (WKB). Dit project omvatte de bouw van een prachtige vrijstaande woning, waarvan het succes de weg wijst naar verbeterde bouwkwaliteit en klanttevredenheid.

Het proefproject, dat zich concentreerde op het testen van de nieuwe kwaliteitsborgingsmethoden en procedures onder de WKB-wetgeving, is met een vlag en wimpel geslaagd. De vrijstaande woning werd gebouwd met behulp van innovatieve technologieën en strenge controlemaatregelen, wat resulteerde in een constructie en uitvoering van uitstekende kwaliteit.

Een van de meest belangrijke aspecten van dit succesvolle project was de tevredenheid van de opdrachtgever. Het bereiken van klanttevredenheid staat centraal in de visie van Garanta Kwaliteitsborging, en dit proefproject heeft bewezen dat de nieuwe benaderingen onder de WKB-wetgeving daadwerkelijk kunnen leiden tot een verhoogde tevredenheid van de opdrachtgever.

Met dit succesvolle WKB proefproject, blijft Garanta Kwaliteitsborging de weg effenen voor innovatie, kwaliteit en klanttevredenheid in de bouwsector. Dit is niet alleen een belangrijke stap voor het bedrijf, maar ook een veelbelovende stap voorwaarts naar 1-1-2024